Awakening, membership group


Få stöd i din andliga utveckling - bli medlem i Awakening

 

Är du intresserad av andlig utveckling och helande? Vill du växa och ha stöd på din andliga resa tillsammans med mig och andra? Vill du ha andligt stöd under hela året? 

Du får ta del av healing, andlighet, meditation och yoga. Du får vara med om kanaliserande meditationer, spännande livesändningar och vägledande tarotläggningar. 

Awakening är en andlig plats där du via en exklusiv webbsida och sluten “sacred ground” facebook-grupp där vi håller varandra, peppar och stöttar (plus att du får svar på frågor från både andra medlemmar och Christina kan luta dig tillbaka och andas).

Du får som ny medlem ett välkomstkit med 4 guidade meditationer och varje månad får du ett månadsbrev ifrån mig där vi fokuserar på exempelvis kroppen och att hedra kroppen, 1 guidad meditation för viktminskning, 1 helt ny pod om kroppen, 1 helt ny video om kroppen, en meditationskalender och månadens mantra plus övning för kroppen.

Efter det kommer varje månad att strösslas med pod, meditation, video och ett brev med månadens tema. 

Som medlem har du alltid fri tillgång till mina guidade meditationer och texter, yogapass, andliga övningar, freebies och pdf:er med allmänt bra information. Jag delar också med mig av nyttiga matlagningsrecept som kan hjälpa dig att leva mer hälsosamt även under vardagarna när tiden ofta känns knapp.

Du kommer dessutom erbjudas fina rabatter på mina yoga- och meditationsretreats, få förtur till mina kurser samt få inbjudningar till spännande tävlingar med fina priser.

Ta steget och fördjupa dig i din andliga utveckling, varmt välkommen att bli medlem i Awakening!

Sat Nam Christina 


Regler och villkor

Intag sker kontinuerligt då du kan gå med i gruppen. Medlemskap i Awakening löper månadsvis, med automatiska månadsbetalningar från ett konto du angivit, och kan avslutas 30 dagar före kommande dragning via e-post till; cg@christinagrossi.se.

Vid eventuell prishöjning meddelas medlemmen via den e-postadress som angivits senast en månad före höjningen.turtl nya kurs

mentorsprogram 
Du kan agera mentor åt andra i gruppen och få betalt


Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

What others have been saying about this course:

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

Sign up now!

You may also be interested in...