Ditt Inre Barn
Ditt Inre Barn, online

Välkommen till en kurs för ditt inre barn. Kursen består av olika meditationer och övningar för att hjälpa dig att släppa taget om gamla saker som tynger dig. Du gör kursen hemma i din egen stillhet.

När du omfamnar ditt inre barn så får det äntligen en chans att läkas. Läkas från alla gamla sår som du burit på så länge. Be dina föräldrar om förlåtelse och dig själv så att du kan läka inifrån och ut. Du kan få en läkning långt tillbaka i tiden men du behöver vara villig att sluta kämpa och sträva mot. Istället öppna dina armar och ta emot ditt älskade lilla barn. Ditt barn som länge ropat inuti dig för att bli hörd. Sätt dig ner och ta ditt inre barn i famnen. Vagga det till ro så att ditt barn får komma hem. Det har varit på flykt alldeles för länge. Låt det få vila i din famn.

Du får alla dina filer i Pfd format som du lätt kan ladda ner och läsa i din telefon eller på dator och sedan är det bara att starta. Pdf-erna kommer i ordning så när du gjort klart Dag 1, kan du fortsätta på dag 2 och så vidare.

What's included?

1 Video
1 Text
7 PDF:er
1 Audio
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

Vad säger andra om "Ditt Inre Barn"...

Mona Eriksson Wallgren

Befriande!

Det var så härligt att göra den här kursen! Underbart att få möta mig själv som liten, krama om, förlåta och trösta. Det blev många försoningsbrev. Brände dem efteråt som en ceremoni när lågorna tog det som varit med sig. Det var verkligen BEFRIAN...

Köp kursen genom att klicka på knappen nedan

Köp Ditt Inre Barn Här!

Här kan du även få en Chakrakurs helt GRATIS!

Gratis
Chakrakurs