Meditationskit för ljusbärare

Meditationskit för ljusbärare

När någon frågar mig hur jag förblir kreativ och hur jag håller mig frisk är mitt svar: Jag mediterar. Vad är det bästa sättet att komma loss i livet? Meditera. Det bästa rådet för någon som är i början av sin karriär? ... ja… Meditera.

Låt oss pausa precis där. Jag inser att du kan ha provat meditation och att det kändes som en mental tvångströja vilken ditt vandrande sinne försökte bryta sig loss ur. Jag vet. Eller möjligtvis är du en hängiven meditatör som vet hur du kan känna in och ta tillvara på kraften i den medvetna närvaron. Jag vet.

Jag har något för oss alla - oavsett tro, tillämpning, motstånd eller kosmisk förfining.

Meditation för ljusets närvaro. Det är en meditativ upplevelse och en intensiv visualisering. Vi lägger in mantran samt en åkallan så att dessa heliga möten förenar sig i en gemensam enhet. Detta handlar om att lyfta den energin från den Heliga Feminina Principen för att hämta helande till ditt system - att få ditt energisystem i balans.

Jag tillämpar denna meditation några gånger i veckan. Den är sensuell och delikat samt blir ännu bättre över tid. Jag använder Meditation för ljusets närvaro då jag vill att något nytt ska ske - ett bättre sätt att vara, en idé som jag vill skal bli till. När min kropp & själ behöver lite healing, då tar jag mig till ljusets närvaro och bara… är. JAG ÄR!

Detta kit består av 3 audio filer från Christina:

• INTRODUKTION från Christina


 LJUS MEDITATION 10 minuters guidad version med musik


• LJUS MEDITATION 20 minuters guidad version med musik


Meditationskit för ljusbärare 


·        MEDITATION / VISUALISERING


·        + MANTRA + INVOKATION


·        + YOGAPOSITIONER / ASANAS


·        ANTECKNINGAR

 

·        GUIDADE MEDITATIONER PÅ 


·        10 + 20 MINUTER 


·        KORT FÖR MEDITATIONEN FÖR UTSKRIFT


·        AUDIO + SKRIFTLIGA FORMATWhat's included?

2 PDF:er
3 Audios
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

What others have been saying about this course:

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

Sign up now!

You may also be interested in...