Meditationskurs online 21 dagar

Meditationskurs online 21 dagar

Välkommen till en 21-dagars närvaro!

Du gör dina kärleksfulla utmaningar, en om dagen och sedan fortsätter du med en dag i taget. Det är små saker där det viktigaste är att få in vanan i att göra det. Kursen är upplagt i en liten lärande del och sedan övergår det i en fas där vi praktiskt mediterar i olika situationer. Vi tjuvstartar redan under välkomstdagen ;) med två extra övningar.

Detta program är nästan beroendeframkallande. För du märker efter ett tag att kroppen och sinnet vill ha lugnet och helt plötsligt vet du var du ska ta vägen i livet, du kan ta snabba beslut som känns rätt i hjärtat, du får lätt att prioritera saker.

Så varmt välkommen till dessa 21 dagar. Du får dagarna till din mail i pfd format som du kan läsa på din dator ,din telefon eller surfplatta.

What's included?

1 Video
1 Text
23 PDF:er
3 Audios
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

Vad säger andra om kursen...

Nu har du chansen att köpa kursen genom att klicka på knappen här nedan

Här köper du kursen!

Här kan du se några andra kursen som kanske också intresserar dig...

1 111,00 kr
A Course In Miracles
1 111,00 kr
Ditt Inre Barn
222,00 kr
Karmiska relationer