Självkänsla och självförtroende

Självkänsla och
självförtroende

Kursen för dig som vill få en starkare självkänsla. Du kanske drivs av ett starkt självförtroende men självkänslan hänger inte riktigt med.

What's included?

1 Video
1 Text
12 PDF:er
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

Vad andra har att säga om den här kursen

Investera i dig själv och köp kursen du med!

Köp Kursen Här!

Om just den här kursen inte passar dig, kanske istället någon utav dom här kan göra det

1 111,00 kr
A Course In Miracles
222,00 kr
Karmiska relationer
1 600,00 kr
Usui Holy Fire Reiki III, Steg I, online
2 222,00 kr
Chakraresan med coaching
1 111,00 kr
Ditt Inre Barn
1 111,00 kr
Meditationskurs online 21 dagar