Chakraresan med coaching

Chakraresan

Ljusarbetare

Välkomna till ett uppvaknande i dig själv. Var du än befinner dig i ditt andliga arbete kan du vara med på den här resan. Du kommer att lämna mycket av ditt gamla bagage under kursens gång. Det kommer att kännas lättare, du kommer att känna dig friare än på mycket länge. Energipåfylld och lycklig. 

Du behöver inga förkunskaper. Var och en arbetar och får redskap på sin nivå. Kursen är endast för dig som verkligen vill leva ett liv i glädje, kärlek och förlåtelse. 

Nya förväntningar. Det pirrar i kroppen av allt som är nytt. Vi har förbättrats över en natt. Vi är transformerade. Vi vet nu vad vi vill. För att göra en bestående förbättring behövs 21-dagars övertygelse för att kropp och själ och ande ska ställa om sig. 

Inom många traditioner är 21 ett tal som talar om initiering, aktivering, healing, och balansering. Att bryta en vana tar i regel 21 dagar. För att du ska få så mycket som möjligt utav den här kursen har jag gjort den på 21 dagar. Du får varje dag affirmationer, övningar och redskap för ditt andliga uppvaknande. Det är ett andligt massuppvaknande som håller på just här och nu och det är viktigt att du tar din plats. Din rättmätiga plats och lever ditt kall. 

 Vad ingår i kursen:

Onlinekurs i andligt uppvaknande under 21 dagar 

 Du får under 21 dagar texter, affirmationer, övningar, meditationer och mindfulnessövningar 

 Övningar, meditation, reflekterande frågor 

Du får även affirmationskort på 21 dagar skickat till dig som följer dagarna i kursen 

Du har mig som bollplank under dessa dagar. Jag har utgått från chakrasystemet och A Course In Miracles i texter, affirmationer och övningar 

Jag pendlar ditt chakrasystem och balanserar upp det som är obalanserat 

Kursen är baserad på boken: Transformation med Mirakler. 
What's included?

22 PDF:er
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

Här hittar du andra populära kurser

1 600,00 kr
Usui Holy Fire Reiki III, Steg I, online
1 111,00 kr
A Course In Miracles
Gratis
Chakrakurs