Usui Holy Fire Reiki III, Steg I, online

Usui Holy Fire Reiki III, Steg 1 Online

Du som funderat på att hjälpa Moder jord, andra människor på vår planet men framför allt dig själv, kan nu gå en Reiki Steg 1, online. Med denna healingform kan du hjälpa andra och dig själv att bli healad. Du blir initierad får en (Reiki I placering) via mig på Skype eller via telefon, du får allt ditt material via mailen och du får litteratur skickat till dig. Du blir en kanal för universums livsenergi Rei= andlig, universell Ki= livskraft.

Det som ingår i kursen:

Reiki steg I grundkurs Online

 Reikins historia och ursprung via kurslitteratur, text och video
 Du blir initierad, får en placering, för att bli en kanal för livsenergin Reiki via Skype eller telefon
 Du lär dig de grundläggande handpositionerna
 Info om Hälso- och sjukvårdslagen
 Du lär dig att ge behandlingar till dig själv och andra
 Information om Förenade Reikiförbundet i Sverige
 Moral och etik
 Kurslitteratur

Diplom efter avslutad kurs
Kursavgiften är 1600 kronor, då ingår kurslitteratur, handpositioner som du kan skriva ut och diplom
Lärarstöd under hela tiden när helst du behöver!

Röster från kursen online:

Christina, detta var magiskt! 🙏🏼❤️ Tack!

Så fort jag slöt ögonen kände jag den helande energin och i mitt inte ser jag en ljusgestalt komma gående mot mig. Det är Jesus. Han sänder helande energi och kärlek som är så stark att jag nästan vill hålla andan. Ögonen tåras.

Jag ser sen hur änglar håller Moder Jord i sina händer och hur hon föds på nytt. Jorden ser ut som ett foster i sin fostersäck. Det symboliserar pånyttfödelse och att det är kristusenergin som föds. Att den väcks nu.

Jag försöker följa stigen och höra det du säger. Känner igen mig, har varit på den platsen vid ängen tidigare. Jag svävar iväg och ser plötsligt en stor vit lilja, ärkeängel Gabriel finns vid min sida.
Han blåser kärleksstoft över mig och rör sig runt mig en stund.

Jag ser massor av blommor som slår ut. Ser dem i närbild, vad som känns ganska länge. Sedan svävar jag ut i universum ut i oändligheten. Ser universum från olika håll. Känslan i kroppen är varm och tung men känner mig samtidigt lätt. Nästan flytande, svävande. Otroligt rofylld.

Jag känner energin som pirrar runt om och genom mig och värmen som flödar. Är långt borta när du för oss tillbaka.

Så fantastiskt skön känsla och upplevelse. 🌟

Varför ville du gå kursen? : Det var faktiskt när jag läste din bok som jag kände att så som du beskrev Reikin så kändes det helt rätt i mig.
Jag har länge velat utveckla healingkraften som jag känt finns, men lära mig att mer "kontrollerat" sända om du förstår hur jag menar. Och från hur du pratade om det och det du sa idag, om både Reiki och Kursen i mirakler, hur sammanflätade de är och så samma tänk och känsla, så känns det bara ännu mer rätt i mig. 😊🙏🏼💗 Kram
Tack Christina för underbar stund....jag blev snabbt omvälvd av starkt och ändå fysiskt mjukt ljus som skimrade i rosa o guld! I detta ljus skymtade många symboler snabbt förbi ,virvlande ljustunnlar i grönt, rosa, guld o violett. Flera gånger såg jag en ring av pärlor ovanför hjässan samtidigt kände jag rent fysiskt som om nån rörde vid mitt kronchakra! Ljuset blev starkare o starkare ,mitt hjärta "brast" o tårarna kom....kände en stor ödmjukhet ...jag rörde kroppen i en spiral, kunde inte annat än att snurra med ( har upplevt detta i chi-gong för längesen) jag ville bara lyfta ansiktet uppåt som för att sola mig i ljuset ,glädjekänslor kom och ljuset ändrades till lila,rosa o violett! Nu är jag lite omtumlad o "mörbultad" och tacksam. ❤️🌟✨💫🤗❤️ tack Kerstin Kerstin Lorentzson

What's included?

2 Videor
1 Text
7 PDF:er
1 Audio
Christina Grossi
Christina Grossi
Instruktör

About the instructor

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

cg@christinagrossi.se

Vad andra har att säga om den här kursen

Jenny Ferenczy

Så tacksam för Reikin och den här kursen <3

Jag älskar Reiki och hur det förändrat, förbättrat och förenklat mitt och vårt liv. För att nämna några saker, förutom att Reiki healing är den mest kraftfulla healing jag någonsin stött på, så hjälper det oss fantastiskt bra att hålla våra energ...

charlotta wändahl

Omdöme

Hej Jag tyckte Reiki steg 1 var mycket bra. Pdf-filerna var bra, lätt att läsa och det viktigaste att veta om Reiki. Det var också mycket bra att det fanns filmer som var länkade. Jag uppskattade filmerna väldigt mycket eftersom det är en onlinek...

Investera i dig själv och köp kursen genom att klicka på knappen nedan

Köp Kursen Här!

Kanske är du även intresserad av...

2 222,00 kr
Chakraresan med coaching